Privacy- en cookieverklaring

Persoonsgegevens die wij verwerken

Financieel Adviesbureau Kooiman kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Financieel Adviesbureau Kooiman en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Financieel Adviesbureau Kooiman verstrekt. Financieel Adviesbureau Kooiman kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres

Wie zijn wij

Deze website is van Financieel Adviesbureau Kooiman
Ons adres: Sophialaan 20, 3743 CW Baarn
Inschrijving KvK: 31029530
e-mailadres: office@kooiman-advies.nl

Waarom wij uw gegevens nodig hebben

Financieel Adviesbureau Kooiman verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen. Daarnaast kan Financieel Adviesbureau Kooiman uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

Hoe lang bewaren wij uw gegevens

Financieel Adviesbureau Kooiman bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien geen overeenkomst met u tot stand komt.

Delen met anderen

Financieel Adviesbureau Kooiman verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van de doelstelling van deze site, of vanwege een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen van websitebezoek

Met onze website worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Financieel Adviesbureau Kooiman gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google analytics

Financieel Adviesbureau Kooiman maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Financieel Adviesbureau Kooiman bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

Ook maken wij gebruik van remarketing advertenties op basis van uw websitebezoek.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IPadres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Financieel Adviesbureau Kooiman te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Financieel Adviesbureau Kooiman heeft hier geen invloed op. Financieel Adviesbureau Kooiman heeft Google geen toestemming gegeven om via Financieel Adviesbureau Kooiman verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Googlediensten.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Financieel Adviesbureau Kooiman gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy.

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar office@kooiman-advies.nl. Financieel Adviesbureau Kooiman zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Financieel Adviesbureau Kooiman neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Financieel Adviesbureau Kooiman maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Financieel Adviesbureau Kooiman verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Financieel Adviesbureau Kooiman op via office@kooiman-advies.nl

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Als het ons niet lukt om samen met u uw klachten op te lossen, dan kunt u op grond van de privacywetgeving een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. Kijk daarvoor op www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.