My TP: Het vergelijkingsprogramma voor particuliere schadeverzekeringen!

Het vergelijkingsprogramma van My TP wordt sinds juli 2018 door tientallen tussenpersonen gebruikt om de verschillen in dekkingen en premies voor de klant in kaart te brengen. Sindsdien zijn er veel functies in het programma toegevoegd en staan er voor de toekomst interessante ontwikkelingen op de planning.
Een vergelijking starten vanuit de klant in uw systeemhuis en de ingevulde gegevens in My TP doorvoeren naar het extranet.
Geen dubbele invoer meer en altijd de beste service voor uw klanten!

Consumenten willen zo min mogelijk betalen voor administratieve handelingen en u als adviseur zit er ook niet op te wachten om veel tijd aan administratieve taken te besteden. My TP speelt hierop in door de cirkel rond te maken. Een vergelijking starten vanuit uw systeemhuis, waardoor reeds bekende gegevens, zoals NAW-gegevens, geboortedata, kentekens en producten automatisch worden gevuld in de vergelijking. U stemt de dekkingen af op de wensen van uw klant, legt de vergelijking voor aan de klant en verstuurt de in My TP gevulde gegevens met één klik op de knop door naar het extranet. Vervolgens zorgt de maatschappij ervoor dat de polis in uw klantdossier komt. Geen dubbele invoer meer, maar wel altijd het beste voorstel voor uw klant.
Vergelijken loont! Daarom worden in de komende maanden de premies van zoveel mogelijk partijen toegevoegd, zodat u altijd de hele markt vergelijkt.

Probeer het vergelijkingsprogramma nu gratis uit en profiteer van korting!